FAQ items aan het laden...

Vergadering op een unieke locatie!

Jouw vergadering, heisessie of training op een bijzondere locatie. Gegarandeerd dat je deelnemers even uit hun comfort zone komen tijdens het vergaderen. Maar zich vervolgens ook lekker thuis zullen voelen, en dat maakt deze vergaderlocatie dus zo bijzonder. We hebben verschillende vergaderlocaties en ze zijn stuk voor stuk uniek en bieden een fantastische beleving. Niet voor niets dat we zoveel van onze vergadergasten vervolgens regelmatig terugzien. Kies voor De Bedstee Boerderij (10-35 personen) , De Binnenwei (10- 35 personen). Wanneer je met een grote groep bent (vanaf 40 personen) kies je voor onze indoor beach: Club Binnen Beach!

vergadering bedstee boerderij

Bedstee Boerderij

In de Bedstee Boerderij heb je helemaal je eigen plekje. Huiselijk en voorzien van alle gemakken. De gehele accommodatie exclusief voor jouw groep. Bij mooi weer dus lekker een sessie in de tuin. (10-35 personen)

MEER INFO
Vergadering Binnen Beach

Club Binnen Beach

Vergaderen met je voeten in het zand. Zomer en winter gegarandeerd mooi weer en voorzien van complete audiovisuele middelen. Dit prachtige strand is geschikt voor bijeenkomsten vanaf 40 personen. (40-150 personen)

MEER INFO
binnenweide banner

De Binnenwei

Vergaderen in de wei zonder dat de koeien echt je huiswerk opeten. In de Binnenwei waan je jezelf in een weiland. Met gras op de grond en wandbedrukkingen vol met koeien wel even wennen. Standaard is het in ieder geval niet. (10-35 personen)

MEER INFO

Combineer een vergadering met een van de vele activiteiten of buffettenVR-Room

Naast professionele vergaderlocaties hebben we ook een ruim aanbod aan activiteiten. Maak jou vergadering compleet! Teambuilding, communicatie, samenwerken zijn bijvoorbeeld in een Escape room een must. Of stap tijdens jouw vergadering even in een andere wereld bij de VR Room. Liever een workshop drone vliegen om even uit te waaien? Kortom, het kan allemaal. En ach, als je toch de teambuilding te pakken hebt is samen bbq’en ook een aanrader. Bovendien bieden we verschillende buffetten.

En lekker gemakkelijk:

  • Alles op één locatie
  • één aanspreekpunt
  • één factuur
MEER INFO