FAQ items aan het laden...

Unieke vergaderlocatie

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor je heisessie, training, vergadering of brainstorm? Iets anders dan anders, geen standaard zaaltje. Dan ben je bij In alle Straten aan het juiste adres.

We hebben verschillende vergaderruimte’s, stuk voor stuk uniek. En daarbij bieden we allerlei leuke vergaderbreaks voor fun of wil je dat juist teambuilding, samenwerking of communicatie centraal staan. We helpen je graag met de complete daginvulling. Altijd gemakkelijk op één locatie. Niet voor niets dat we zoveel van onze vergadergasten regelmatig terugzien.

bedstee-boerderij_groepsaccommodatie

Bedstee Boerderij

Huiselijk en voorzien van alle gemakken. De gehele accommodatie exclusief voor jouw groep. Bij mooi weer dus lekker een sessie in de tuin of ruime zithoek.

(10-20 personen)

MEER INFO
Offerte
binnenweide banner

De Binnenwei

Vergaderen in de wei zonder nieuwsgierige koeien. In de Binnenwei waan je jezelf in een weiland. Met gras op de grond en wandbedrukkingen vol met koeien.

(10-35 personen)

MEER INFO
offerte
Vergadering Binnen Beach

Club Binnen Beach

Vergaderen met je voeten in het zand. Zomer en winter gegarandeerd mooi weer. De ruimte is tevens compleet voorzien van de beste audiovisuele middelen.

(40-150 personen)

MEER INFO
OFFERTE

Leuke vergaderbreaks op dezelfde locatie

Naast professionele vergaderlocaties hebben we ook een ruim aanbod aan activiteiten.

Teambuilding, communicatie, samenwerken zijn bijvoorbeeld in een Escape room een must. Of stap tijdens jouw vergadering even in een andere wereld bij de VR Room. Liever even uitwaaien. Kies dan voor een workshop drone vliegen , laser kleiduif schieten of ritje op de E-step of E-chopper.

laser kleiduif schieten
MEER INFO fun of teambuilding

Een greep uit onze klantenkring

Waarom deze vergaderlocatie?

  • Een duurzame locatie midden in het groen

  • Alles op één locatie, één aanspreekpunt, één factuur

  • Parkeren is gratis en kan voor de deur

  • Breed aanbod vergaderbreaks

  • Mogelijkheid tot overnachten

  • Een locatie die jou inspireert