Vergaderen op het strand2020-04-20T12:44:46+02:00
FAQ items aan het laden...

Vergaderen in Club Binnen Beach

Vergaderen op het strand maar je wil er wel zeker van zijn dat die dag de zon schijnt. In Club Binnen Beach is dat geen probleem. De zon schijnt er altijd. Je vergadering, zakelijke bijeenkomst, congres of productpresentatie een ander tintje geven. Out of the box denken is hier vanzelfsprekend. Uiteraard zijn de randvoorwaarden goed geregeld. Een goede geluidsinstallatie, beamer met scherm, flipover en microfoons zijn standaard aanwezig.

Club Binnen Beach staat exclusief tot je beschikking voor groepen vanaf 40 tot 150 personen.

Altijd mooi weer en een relaxte sfeer bij jouw bijeenkomst in Club Binnen Beach.

Dit is wel een heel bijzondere locatie. Gegarandeerd verbaasde gezichten en direct een open en informele sfeer. Als je hier binnen stapt waan je jezelf op een subtropisch strand, maar je bent gewoon binnen waardoor je gegarandeerd bent van een zonnige dag.

Aan beide kanten bevinden zich ruime loungehoeken die gebruikt kunnen worden voor het werken in subgroepen. In het midden van de locatie een grote ruimte waar we stoelen kunnen plaatsen in theateropstelling, maar een andere opstelling is ook mogelijk. Vergaderen op het strand, kom gewoon een keertje kijken om te voelen wat de ruimte uitstraalt. We nodigen je graag uit voor een dagje strand.

Club-binnen-beach
Reserveer of offerte Binnen Beach
Impressie Binnen Beach

Ook voor kleine groepen

Je kunt bij ons ook terecht met kleinere groepen al vanaf 10 personen. De sfeervolle Bedstee Boerderij staat exclusief tot je beschikking voor een (meerdaagse) heisessie, of gewoon een paar uurtjes weg van kantoor voor een inspirerende huiskamer vergadering.

Van solex rijden tot spelen met vuur

Deze unieke locatie bevindt zich nabij diverse natuurgebieden waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Maar voor een korte vergaderbreak hoeft u het terrein niet eens af. Het grote veld is zeer geschikt voor één van onze inspirerende vergaderbreaks. We hebben een breed aanbod van Solex rijden, Escape room tot spiegelen met honden of spelen met vuur en outdoor teambuilding.

Onze vergaderarrangementen

We hebben alvast wat arrangementen voor je samengesteld. Heb je andere wensen laat heb ons dan weten.
We denken graag met je mee.

Genoemde prijzen:

  • Exclusief frisdrank, bier, wijn (verkrijgbaar op nacalculatie)
  • Op basis van minimaal 40 personen (minder is mogelijk, vraag een offerte aan)
  • Exclusief btw (6% btw)

Aanvulling

  • Andere tijden zijn in overleg mogelijk.
  • Andere cateringmogelijkheden zijn mogelijk. Vervang de lunch bijvoorbeeld voor extra luxe lunch. Kijk voor alle mogelijkheden ‘Van de kaart
  • Ben je met minder dan 40 personen neem dan contact met ons op voor een aangepaste offerte
  • Heb je andere wensen laat het ons dan weten. Waar mogelijk gaan we daar graag in mee.
  • Tarieven gelden van maandag t/m vrijdag.
Ga naar de bovenkant