Vergaderen op het strand2023-07-05T11:07:39+02:00
  • banner vergaderen

Vergaderen in Club Binnen Beach

Vergaderen op het strand maar je wil er wel zeker van zijn dat die dag de zon schijnt. In Club Binnen Beach is dat geen probleem. De zon schijnt er altijd. Je vergadering, zakelijke bijeenkomst, congres of productpresentatie een ander tintje geven. Out of the box denken is hier vanzelfsprekend. Uiteraard zijn de randvoorwaarden goed geregeld. Een goede geluidsinstallatie, beamer met scherm, flipover en microfoons zijn standaard aanwezig.

Club Binnen Beach staat exclusief tot je beschikking voor groepen vanaf 40 tot 150 personen.

Altijd mooi weer en een relaxte sfeer bij jouw bijeenkomst in Club Binnen Beach.

Dit is wel een heel bijzondere locatie. Gegarandeerd verbaasde gezichten en direct een open en informele sfeer. Als je hier binnen stapt waan je jezelf op een subtropisch strand, maar je bent gewoon binnen waardoor je gegarandeerd bent van een zonnige dag.

Aan beide kanten bevinden zich ruime loungehoeken die gebruikt kunnen worden voor het werken in subgroepen. In het midden van de locatie een grote ruimte waar we stoelen kunnen plaatsen in theateropstelling, maar een andere opstelling is ook mogelijk. Vergaderen op het strand, kom gewoon een keertje kijken om te voelen wat de ruimte uitstraalt. We nodigen je graag uit voor een dagje strand. Of kijk alvast bij impressie BinnenBeach

binnen-beach-hoek
Reserveer of offerte Binnen Beach
Impressie Binnen Beach
Vergaderbreaks

Van escape room tot laser kleiduif schieten

Voor een korte vergaderbreak hoeft u het terrein niet eens af. De locatie bevindt zich nabij diverse natuurgebieden waar het heerlijk wandelen en uitwaaien is. We hebben een breed aanbod van Escape room tot laser kleiduif schieten of even uitwaaien op de E-chopper of E-step.

Onze vergaderarrangementen

We hebben alvast wat arrangementen voor je samengesteld. Heb je andere wensen laat heb ons dan weten.
We denken graag met je mee.

Deze klanten gaan je al voor

Waarom deze vergaderlocatie?

  • Haal mensen uit het vaste dank patroon in deze bijzonder relaxte omgeving

  • Een duurzame locatie midden in het groen

  • Mogelijkheid tot compleet programma met inspirerende activiteiten

  • Alles op één locatie, één aanspreekpunt, één factuur

  • Parkeren kan altijd gemakkelijk voor de deur en is gratis

groene-boom vergaderen

Ook voor kleine groepen

Je kunt bij ons ook terecht met kleinere groepen al vanaf 10 personen. De sfeervolle Bedstee Boerderij staat exclusief tot je beschikking voor een (meerdaagse) heisessie, of gewoon een paar uurtjes weg van kantoor voor een inspirerende huiskamer vergadering.