Wat kun je eten in de binnenwei?2019-09-10T13:42:09+02:00
Loading...
MEER INFO

Opening nieuwste feestlocatie

29 september 2019 open dag. Kom met eigen ogen Club Binnen Beach bewonderen.
See you at the Beach!

MEER INFO

Wat kun je eten in de Binnenwei?

Ben je nu buiten of is dit toch binnen? Door de grote wandbedrukkingen en het gras op de grond lijkt het bijna buiten. Bij slecht weer echter weet je dat je in de binnenwei gegarandeerd droog zit.

In de binnenwei kun je terecht voor groepen van 10 tot wel 80 personen. In combinatie met een escape roomsolex rijden, VR Room of andere activiteit. We maken graag een programma op maat voor je.

Er is een steigerhouten buitenkeuken (of noem je het dan binnenkeuken) met daarin een smoker look-a-like bbq. Hierin kun je het hele jaar door heerlijk vlees, vis of andere gerechten bakken en braden. Maar De Binnenwei leent zich ook prima voor buffetten en vergaderarrangementen. We bieden verschillende mogelijkheden om je uitje compleet te maken. Kijk ook op escaperoomravenstein.nl, dronevliegenravenstein.nl of vrroomravenstein.nl voor een compleet overzicht inclusief activiteiten.

Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden. Heb je andere wensen laat het ons dan weten. We kunnen altijd een offerte op maat voor je maken. Mail ons dan even info@inallestraten.nl of bel 0486- 436561

Binnenwei
Reserveren bbq of buffet
Impressie Binnenwei